Openingspagina

Over alvan tsarik
Lopende projecten
Modelprojecten
Over ArmeniŽ
Onze sponsoren
Archief
 Doelstellingen
 Kerstmarkt Duiven
 Verzenden 2006
 Helpers
 Kerstkaarten 2010
 ACC Azatan
 Reizen naar ArmeniŽ
 Tapijten van Azatan
 Alvan Tsarik Boulevard
 Inrichting Sporthal
 Warmte School Nr.3
 Weeshuis Zatik
 Inzamelen boeken
 In de media
 Nieuwsbrief
 Boekenlijsten bibliotheek
 Schoolmeubilair
 "Annie Bodde" educatie
 Sport en sportspullen
 Artik Special School
 Computerproject
 Tractorproject
 Vrienden van alvan tsarik
 Sponsorloop De Brug
 Voormalige sponsoren
 Lusine Movsisyan

Verwijzingen
Contact
Disclaimer

Doelstellingen

Stichting alvan tsarik ondersteunt de wederopbouw van Armenië. De stichting werkt samen met mensen uit het land aan de realisatie van projecten op educatief, cultureel en economisch terrein. De projecten voorzien in een concrete behoefte en zijn van directe invloed op het dagelijks leven.

Concreet betekent dat bijvoorbeeld werken aan de invoering van kleuteronderwijs zoals we dat in Nederland kennen. Of een opleidingstraject voor jonge volwassenen, werkzaam in de landbouw, om hen met nieuwe technieken en producten te leren omgaan. Of een Technasiumproject aan de Polytechnische Universiteit in Gyumri, waarbij andere en nieuwe onderwijsvormen centraal staan. De bibliotheek van Gyumri voorzien wij van meubilair en Engelstalige, Franstalige en Duitstalige boeken.

Alvan tsarik werkt op een kleinschalige en praktische manier. De organisatie is eenvoudig en wordt volledig gedragen door vrijwilligers. Geld en goederen worden besteed aan zaken waar de Armeniërs werkelijk profijt van hebben. Om dat te waarborgen is er rechtstreeks contact met Armeniërs en Nederlanders ter plaatse.

Alvan tsarik kan alleen bestaan dankzij de ondersteuning van u. Uw bijdragen in goederen, geld en diensten zijn onmisbaar.


Stichting
alvan tsarik

Secretariaat:     Keurbeek 25    
6914 AE  Herwen


Bankrekening "NL66 RABO 0113 8511 62"