Openingspagina

Over alvan tsarik
Lopende projecten
Modelprojecten
Over ArmeniŽ
Onze sponsoren
Archief
 Doelstellingen
 Kerstmarkt Duiven
 Verzenden 2006
 Helpers
 Kerstkaarten 2010
 ACC Azatan
 Reizen naar ArmeniŽ
 Tapijten van Azatan
 Alvan Tsarik Boulevard
 Inrichting Sporthal
 Warmte School Nr.3
 Weeshuis Zatik
 Inzamelen boeken
 In de media
 Nieuwsbrief
 Boekenlijsten bibliotheek
 Schoolmeubilair
 "Annie Bodde" educatie
 Sport en sportspullen
 Artik Special School
 Computerproject
 Tractorproject
 Vrienden van alvan tsarik
 Sponsorloop De Brug
 Voormalige sponsoren
 Lusine Movsisyan

Verwijzingen
Contact
Disclaimer

Vrienden van alvan tsarik

Alvan tsarik kan alleen bestaan dankzij de ondersteuning van u. Uw bijdragen in goederen, geld en diensten zijn onmisbaar.

Om nog meer plannen uit ArmeniŽ te kunnen behandelen ťn om een paar projecten langduriger te kunnen ondersteunen hebben wij meer geld nodig.
Daarom hebben wij ĎVrienden van alvan tsarikí opgericht. Wij willen u vragen of u ons werk kunt ondersteunen met een vast bedrag per maand (of per jaar). Hierdoor kunnen wij onze partners in ArmeniŽ ook meer zekerheid bieden.

Als u hiervoor voelt, willen wij u een paar bestemmingen voor het geld aanbieden:
      -  Alvan tsarik algemeen,
      -  Studiefonds bibliotheekmedewerkers Gyumri
      -  Ondersteuning van Preschoolproject
      -  ĎAdoptieí van 1 school; neem hierover met ons contact op.

Speciale Projecten Pot.
Als wij bij onze projecten op bezoek zijn, komt er bijna altijd wel een vraag voor financiŽle ondersteuning van een speciaal project. Voorbeelden hiervan zijn kinderbedjes voor het kinderdagverblijf in Haykavan en een bijdrage voor stoffen om verkleedkleren te maken in Vanadzor. Vaak moeten wij hier Ďneeí op antwoorden, omdat het niet precies past in onze doelstellingen. Soms proberen wij bij terugkomst in Nederland het geld hiervoor te vinden bij bekenden van ons, maar lang niet altijd lukt dat. Daarom willen wij een speciale projectenpot inrichten, waaruit we iets makkelijker geld vrij kunnen maken voor de ondersteuning van (kleinere) projecten.

Om onze bankkosten zo laag mogelijk te houden willen we u verzoeken uw gift / periodieke overschrijving, eventueel voorzien van een bestedingsdoel zelf naar onze bankrekening "NL66 RABO 0113 8511 62" over te maken.

Sponsoring Technasiumprijs
Wij zijn nog op zoek naar een bedrijf dat ons Technasiumproject wil sponsoren. De bedoeling is dat jaarlijks een vaste geldprijs voor het beste project ter beschikking wordt gesteld. Dit geld zal worden gebruikt voor de uitvoering van dit project. Als u hiervoor belangstelling heeft, dan komen we graag bij u langs.