medewerkers in Nederland

Ik ben Karin Kriehn. In het dagelijks leven ben ik directeur in  het basisonderwijs. Als adviseur en coach begeleid ik de directie en de leraren van de pre-school in Gyumri bij het dagelijks proces. Samen werken we aan effectief en kwalitatief onderwijs voor de jongste leerlingen. Er wordt gewerkt aan structuur in de groep en gedurende de dag. Daarnaast ligt de focus op het ontwikkelen van zelfstandigheid bij de leerlingen. Ik geniet van het werken met een gemotiveerd team dat hard werkt en open staat voor ontwikkeling!

Eva Beunk (1999) is componist, kunstenaar en onderwijzer, geschoold aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Voorbeelden van haar werk zijn Op Wacht en Klinkerweg waarin de locatie, de deelnemers en de gemeenschap allemaal erg belangrijk zijn. In haar werk is Eva constant bezig met het creëren van problemen zodat ze die vervolgens kan oplossen. Deze oplossingsgerichtheid probeert ze mee te nemen naar Armenië en door te geven aan de docenten en kinderen daar. Zij wil op een speelse, laagdrempelige manier muziek en creativiteit aan het lesprogramma toevoegen.

Mijn naam is Arjen Beunk. Ik ben 23 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor Chemie. Mijn achtergrond is VWO Technasium en ik ben binnen Alvan Tsarik daarmee ervaringsdeskundige voor Technasium, met name voor de kant van de leerling. In de zomer van 2017 heb ik geholpen bij de opbouw van het gebouw op de Mayakovsi Street in Gyumri. Ik zet me in voor onder anderen de introductie van Technasium in Armenië in samenwerking met het UNDP van de VN en voor het zonnepanelenproject. 

Ik ben Laura Beunk (1995) en op het moment van schrijven ben ik 25 jaar oud. Sinds december 2019 ben ik aan het werk als tandarts in de omgeving van Nijmegen. Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik samen met Yester een mondzorgproject opgezet binnen Alvan Tsarik. Ik ben sterk overtuigd van de noodzaak en mogelijkheden van preventieve aanpak van gezondheidsproblematiek. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de verbetering van de mondgezondheid en bewustzijn van invloed van gedrag op gezondheid bij de kinderen én medewerkers. Door de kinderen spelenderwijs te laten wennen aan het juiste mondzorggedrag kunnen zij deze vaardigheden meenemen voor de rest van hun leven. Verder heb ik in de zomer van 2017 geholpen met de bouwwerkzaamheden van het schoolgebouw.